Ουρογυναικολόγος Χειρουργός Πυελικού Εδάφους – Δρ. Δέρπαπας

Η ομάδα μας

Η μαία είναι επιστήμονας καταρτισμένη σε θέματα εγκυμοσύνης, φυσιολογικού τοκετού και λοχείας.

Είναι η συνοδοιπόρος της εγκύου στο όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης. Ο ρόλος της μαίας είναι υποστηρικτικός και καθοδηγητικός, πλάι στους πρωταγωνιστές της εγκυμοσύνης και του τοκετού που δεν είναι άλλοι από τη μητέρα και το μωρό της.

Δανάη Τσούλια

Μαία

Η Δανάη Τσούλια είναι Πτυχιούχος Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Προσφέρει μαιευτική φροντίδα καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας.

Είναι Πιστοποιημένη Ανανήπτρια Νεογνών από την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης.
Διαθέτει επίσης πιστοποίηση σε μια σειρά σεμιναρίων όπως η καρδιοτοκογραφία, η ψυχολογία της εγκύου, η προετοιμασία για τον τοκετό, ο μητρικός θηλασμός (προβλήματα – αντιμετώπιση), καθώς και η περιποίηση του νεογνού.

Μαρία Χάρια

Μαία

Η Μαρία Χάρια είναι Πτυχιούχος Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Coventry University του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαθέτει πιστοποίηση μια σειρά σεμιναρίων υψηλού επιπέδου στους τομείς της καρδιοτοκογραφίας, του μητρικού θηλασμού, της ψυχολογίας εγκύου, της φροντίδας εγκύου και προετοιμασίας τοκετού, καθώς και την περιποίηση νεογνού.

Χρύσα Βαφειάδη MSc

Ειδική Φυσικοθεραπεύτρια Πυελικού Εδάφους

Η Χρύσα Βαφειάδη είναι πιστοποιημένη ειδική φυσικοθεραπεύτρια πυελικού εδάφους, έχοντας αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο Masters (Msc) στο Manual Therapy και την Υγεία των Γυναικών από το Πανεπιστήμιο του Sheffield στην Αγγλία.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε για 6 χρόνια τόσο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας (NHS), όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Η Χρύσα Βαφειάδη έχει εξειδίκευση στην αποκατάσταση των παθήσεων πυελικού εδάφους, (προπτώσεις πυελικών οργάνων, ακράτεια ούρων, δυσκοιλιότητα, πυελικός πόνος), ενώ είναι και κλινικός εκπαιδευτής Pilates για εγκύους και βελονίστρια. Επίσης έχει εξειδίκευση στην αποκατάσταση και θεραπεία της διάστασης του ορθού κοιλιακού μετά από τον τοκετό αλλά και στη θεραπεία μυοσκελετικών παθήσεων και παθήσεων του πυελικού εδάφους στην εγκυμοσύνη ή μετά τον τοκετό.